Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg hadde flere smålån og dermed måtte jeg betale flere forskjellige renter. Derfor ønsket jeg å samle lånene til et stort lån, men jeg kunne ikke stille noe som sikkerhet. Hos x-in fant jeg flere som kunne tilby refinansiering uten sikkerhet. Så nå har jeg en enklere økonomisk hverdag og litt ekstra til overs hver måned.
SignRefinansiering uten sikkerhet behøver ikke å være dyrt

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Refinansiering uten sikkerhet kan spare penger

I mange tilfeller kan man spare penger ved å få lavere månedlige utgifter hvis man samler lånene hos en lånetilbyder. Et stort lån vil gi bedre vilkår enn mange små lån. Optimalt sett bør man ha en sikkerhet for lånet, men det er ikke alltid man kan det. Da er refinansiering uten sikkerhet den beste løsningen og du vil spare penger også med denne løsningen.

Flere lånetilbydere tilbyr refinansiering uten sikkerhet

Det er selvsagt bra med konkurranse og akkurat nå er det stor konkurranse mellom bankene. Derfor er det flere lånetilbydere å velge mellom når man skal ha refinansiering uten sikkerhet, noe som gjør at alle senker prisene og gir gode vilkår. Så kan du velge den lånetilbyderen som tilbyr akkurat det lånet du trenger.
Refinansiering uten sikkerhet kan gi deg et større lån
I noen tilfeller trenger man å låne penger selv om man har flere smålån. Det kan være at man skal flytte til et nytt sted eller trenger å pusse opp, men man har ikke sikkerhet. Da er refinansiering uten sikkerhet perfekt. Her samler man alle smålån i et og i de fleste tilfeller kan man og låne litt ekstra samtidig.
Relevante linker
Om oss