Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Vi hadde tatt opp flere smålån som etter hvert ble en økonomisk belastning. X-in hjalp oss å finne den banken som gav oss de beste vilkårene. Ved å refinansiere lån får man mer å rutte med, i alle fall fikk vi det. Anbefales!
SignRefinansiere lån for en lettere økonomisk hverdag

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Refinansiere lån for å få færre gebyrer

Det er sterk konkurranse mellom lånetilbyderne. Derfor kan det være lurt å sjekke gebyrer og avgifter flere steder og refinansiere lån hvis man finner at ”din” bank har uforholdsmessige høye ekstra utgifter. Selv om det ofte er snakk om noen hundrelapper, så blir dette mye penger i løpet av et år.

Refinansiere lån for å få bedre rente

Det er mange tilfeller hvor man kan refinansiere lån for å få en bedre rente. Spesielt gjelder dette om du har mange smålån, både forbrukslån og kredittkortlån. Denne type lån har ofte mye høyere rente enn andre lån og dermed kan man spare mye på en slik refinansiering og samling av lånene til et stort lån.
Refinansiere lån for å få en mer forutsigbar økonomisk hverdag
Det er jo helt klart at økonomi er en viktig faktor i forhold til å velge å refinansiere lån, men det er og viktig å tenke på forutsigbarhet. Jo færre lån og banker du har å forholde deg til, jo lettere blir det å beholde oversikten. I tillegg slipper du å oppleve store forskjeller i rentevilkår, og betingelser.
Relevante linker
Om oss