Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg stod plutselig der uten bil, men med x-in sin lånetjeneste fikk jeg et lån på dagen. Dermed kunne jeg gå ut å kjøpe bilen jeg trengte, raskt og enkelt.
SignPenger på dagen, helt trygt

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Raskt og digitalt

Før tok det lang tid for bankene å finne frem den nødvendige informasjonen for å kunne godkjenne et lån. I dag er stort sett all slik informasjon digitalisert og tilgjengelig for et enkelt søk fra bankens side. Så, avhengig av lånesummen, blir det gjort et automatisk søk eller et manuelt søk. Så får du svar og ikke minst penger på dagen, raskt og effektivt.

Flere banker gir konkurranse

Ettersom x-in har flere forskjellige lånetilbydere i sin database, skapes det konkurranse. Denne konkurransen kommer deg som kunde til gode. Bankene må slåss om deg som kunde og du kan få penger på dagen, trygt og forholdsvis rimelig.
Står og venter
Alle bankene som x-in har i sin database er innstilt på å låne kundene penger, og gjerne penger på dagen. Dermed er halve jobben gjort, banken er åpen for å ta imot nye lånetakere. Så du behøver bare å sende inn søknaden og vente på et positivt svar.
Om oss
Om oss