Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Da jeg trengte å låne penger hjalp X-in meg gjennom hele prosessen. Jeg fikk tilbud fra flere lånetilbydere og kunne velge helt fritt det lånet som passet meg best.
SignLåne penger, enkelt og sikkert

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

X-in hjelper deg å låne penger

Renter, lånevilkår og annet er avhengig av bankens vurdering av deg og din økonomiske situasjon. De forskjellige bankene har litt forskjellig fokus når det kommer til risikovurdering og de spesialiserer seg på forskjellige markedsområder. Så når du skal låne penger er det viktig å finne den rette lånetilbyderen. X-in søker raskt gjennom sin innholdsrike database, gratis og uforpliktende, og finner flere lånetilbydere. Du bestemmer selv hvem du vil si ja til.

Får raske svar fra flere banker

Fordelen med x-in sin store, nettbaserte database er at du får tilbud fra flere banker, samtidig. Dette gjør det enkelt å sammenligne vilkår, gebyrer og ikke minst renter. Dette gjør at du står helt fritt når du skal låne penger. Du velger den lånetilbyderen du mener er beste for deg. Du får svar i løpet av noen timer, og de fleste får pengene inn på konto i løpet av dagen.
Gode råd - sikrer en god søknad
Har du opplevd å få avslag på en lånesøknad? Låneskjema hos X-in er laget for å gi deg den beste sjansen for å få ja på din søknad om å låne penger. X-in gir deg råd og tips gjennom hele utfyllingsprossen. Dermed får du tilgang til vår ekspertise og dette vil hjelpe deg å fylle ut en perfekt lånesøknad. Denne tjenesten fra X-in er gratis og uforpliktende.
Om oss
Leads AS