Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg har hørt mye negativt om lån uten egenkapital, spesielt at det er veldig dyrt og vanskelig å få. Men x-in hjalp meg å finne det beste lånet, med relativt gode vilkår. Anbefales!
SignLån uten egenkapital med gode vilkår

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Bra med konkurranse

Den store konkurransen mellom bankene gjør at flere banker tilbyr lån uten egenkapital. Disse lånene har hatt et rykte på seg å være dyrere enn andre lån. I dette markedet med sterk konkurranse, gir mange gode vilkår også på denne type lån. Dette gjør at kunder enklere kan finne et rimelig lån som passer ditt behov.

Lett å gi informasjon

Bankinformasjon og ikke minst personinformasjon er lettere tilgjengelig for bankene nå enn det var før. Informasjonen er selvsagt beskyttet så uvedkommende ikke får tilgang til den. Bankene har full tilgang, så du raskt vil få svart på din søknad om lån uten egenkapital.
Innstilt på å gi lån
Bankene som er tilgjengelig i x-in sine databaser er alle innstilt på å gi lån til privatpersoner. Derfor har de laget både egne lånepakker og de åpner for individuelle låneavtaler. Dette gjør det enklere å få et lån uten egenkapital raskt ettersom banken allerede har vurdert risikoene og er innstilt på å kunne møte dette behovet.
Om oss
Om oss