Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg trengte penger raskt, og med X-in fikk jeg tilbud fra flere banker. Dermed kunne jeg velge det tilbudet som passet meg best og jeg fikk et lån på dagen akkurat som jeg trengte!
SignLån på dagen, trygt

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Hvor finner du lån på dagen?

Rentevilkårene for ditt lån er delvis basert på din finansielle situasjon og på bankens risiko vurdering for å gi deg et lån på dagen. Banker ser på forskjellige faktorer, inkludert din alder, finansielle situasjon og arbeidssituasjon. Basert på informasjonen du skriver inn i vårt system, vil X-in vise deg de beste lånene for deg, på bare noen sekunder. Ikke bare sparer du tid, du får den rette informasjonen så du kan ta de rette valgene.

Raskt svar – fra flere banker samtidig

X-in sikrer at du får det raskeste mulige svaret fra flere forskjellige banker, slik at du faktisk kan få lån på dagen! Du velger den banken du fortrekker av de som kommer med tilbud og pengene kommer raskt på konto.
Unngå å bli avvist
X-in gir deg råd og tips mens du fyller ut skjemaet. Ved å følge dem, øker sjansen for å få en godkjennelse på epost med bekreftelse på at du kan låne penger til det du trenger og få lån på dagen.
Om oss
Leads AS