Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg ble positivt overrasket over hvor god oversikt x-in hadde over lån i Norge. Jeg fant det perfekte lånet for mitt behov med et raskt søk hos x-in.
SignBlitt enklere med lån i Norge

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Trygt med lån i Norge

Selv om flere utenlandske aktører har kommet inn på markedet for lån i Norge, er det fremdeles trygt å låne penger. Pengeoverføring og spesielt lån er strengt regulert, og derfor må alle som tilbyr lånetjenester ha papirene i orden. Så lenge man får overført penger i norske kroner, til norske bank/mobil tjenester, så er dette relativt trygt.

Fremdeles storbankene som gir store lån i Norge

Selv om markedet har endret seg, er det fremdeles de store bankene som har nærmest monopol på boliglån og andre større lån i Norge. Mye av grunnen er selvsagt sikkerheten for både banken og kundene: Når det er sagt, konkurransen i markedet vil nok gi seg utslag i at man vil se at også denne type lån vil få bedre vilkår og lavere renter.
Enkelt å få lån i Norge
Det er enkelt å få lån i Norge, spesielt når man kan søke rett på nettet. Derfor bør man bruke litt ekstra tid på å finne det rette lånet. Når man først har funnet lånet, er det en enkel sak å søke om det.
Relevante linker
Om oss