Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg måtte ta opp lån 18 år gammel for å kunne betale depositum på en leilighet og få innredet denne. Det var ikke enkelt å finne rette banken, men med x-in fant jeg en bank som gav meg gode vilkår. Takk for hjelpen!
SignTa opp lån 18 år gammel er ikke lurt

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Få lån 18 år gammel med støtte fra andre

For å få det beste lån 18 år gammel bør man ha med en eller flere støttepersoner. Disse signerer lånepapirene og eventuelt stiller noe sikkerhet for lånet. Dette gjør at banken føler seg tryggere på å få pengene tilbake og renter og avgifter kan bli redusert.

Unngå å ta opp lån 18 år gammel

Selv om det er mulig, så er det ikke å anbefale at man tar opp lån 18 år gammel. Et lån er en stor økonomisk forpliktelse som fort kan bli vanskelig å håndtere. Hvis man først befinner seg i en situasjon hvor det er helt nødvendig å ta opp et lån når man er så ung, bør man bruke ekstra god tid på å få inne den rette banken.
Få muligheter for å ta opp lån 18 år gammel
Det er ikke å komme unna at bankene anser at å ta opp lån 18 år gammel er risikabelt. Derfor er det få banker som tilbyr dette, noe som gjør at konkurransen er mindre om denne type kunde. Derfor er prisen også høyere.
Relevante linker
Om oss