Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Bilen min fikk motorstopp rett før jeg skulle dra på jobb. Jeg trengte penger raskt, og hadde få valg. X-in sørget for at jeg fikk raskt svar, fra flere banker. Så valgte jeg det lånet som passet meg best og jeg fikk forbrukslån på dagen. X-in hjalp meg å få bilen jeg trengte, raskt og rimelig!
SignForbrukslån på dagen

 
  •  Fyll ut et enkelt skjema
  •  Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  •  Få svar i løpet av 1-4 timer

Flere banker - bedre tilbud

Konkurranse er sunt! Bankene må anstrenge seg mer for å få kunder. Dette innebærer at de setter ned renten og ikke minst man får færre gebyrer. For den banken som har best betingelser, er den som får kundene. I tillegg vet vi hvem som betaler ut pengene raskt slik at du kan få et forbrukslån på dagen.

Behold kontrollen - få flere tilbud

Du behøver ikke å tro på oss! X-in sender deg lånetilbud fra flere forskjellige banker. Dette gjør at du hele tiden bestemmer hva som passer deg best. Du kan lese igjennom tilbudene og bestemme deg for hvilket tilbud på forbrukslån på dagen du ønsker å takke ja til. Det er helt opp til deg!
Vår ekspertise - din fordel!
Vi kan lån og ikke minst, vi kan lånesøknader. Derfor har vi inkludert en rekke gode tips og råd i vårt søkeskjema. Du får råd mens du fyller ut for å øke sjansene for at du får ja fra flere banker. Så kan du bare lene deg tilbake og vente på å få lånetilbudene tilsendt på epost! Vi gjør det enkelt for deg å få forbrukslån på dagen.
Om oss
Leads AS