Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Det har vært en lettelse å vite at jeg alltid har en god sum penger i banken som er tilgjengelig på kort varsel i mitt flexilån. Jeg kan overføre pengene direkte til bankkontoen min og bruke dem på det jeg vil. Perfekt i en hektisk og uforutsigbar hverdag
SignFlexilån gir deg gratis økonomisk sikkerhet

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Bare renter på flexilån ved bruk

Fordelen med et flexilån er at det ikke er renter på lånet før man begynner å bruke pengene. Dermed kan pengene sitte i banken inntil du trenger dem. Når du trenger dem er det enkelt å overføre pengene direkte til din konto, og du har pengene i løpet av et par timer.

Flexilån er en god grunn til å skifte bank

Det er mange banker som tilbyr flexilån, men betingelsene er forskjellige. Derfor kan det være viktig å sjekke flere banker og vurdere om du skal flytte ditt boliglån til en ny bank. Dette kan gi deg bedre renter og ikke minst bedre betingelser.
Får raskt svar på flexilån
Bankene som tilbyr flexilån ønsker deg som kunde. Derfor har de lagt opp gode rutiner som gjør hele prosessen rask og effektiv. Banken hjelper deg med alt det praktiske, så alt du behøver å gjøre er å vente på bekreftelsen fra banken.
Om oss
Om oss