Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg trengte et billig lån, og ved å fylle ut skjema hos x-in fikk jeg tilbud fra flere banker. Bankene måtte kjempe om meg og jeg fikk et billig lån!
SignBillig lån - tilpasset din økonomi

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Få et billig lån - raskt og trygt

Et billig lån er et lån med en god rente og få gebyrer. Bankene regner ut renten basert på flere forskjellige vurderinger. X-in bruker informasjonen du gir oss i skjemaet og finner den banken som vil se positivt på din økonomiske situasjon. Dette gir deg muligheten til å finne et billig lån, uten å måtte selv bruke tid på å lete på forskjellige nettsider. X-in gir deg resultatene raskt og ikke minst, trygt.

Få tilbud fra flere banker

X-in er ikke fornøyd med å finne bare en lånetilbyder. Vi vil gi deg valgmuligheter. For bare slik kan du gjøre de rette økonomiske valgene som sikrer at du får et billig lån, spesielt for deg.  X-in leverer en gratis og uforpliktende tjeneste, der du er i førersetet gjennom hele prosessen.
Gode råd - lettere å få ja
X-in har kompetansen som kan hjelpe deg å sikre at du får ja på din søknad om et billig lån. Mens du fyller ut skjemaet, vil du få veiledning og gode råd som kan hjelpe å sikre at du får ja på din søknad om et billig lån.