Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg trodde ikke på det før jeg så tilbudene i innboksen min. X-in fant et billig forbrukslån som passet perfekt til meg.
SignBillig forbrukslån

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Rentene er avhengig av banken

Bankens rentenivå er avhengig av både det generelle rentenivået og bankens risikovurdering. Banken vil vurdere din alder, din økonomi og ikke minst din betalingsevne. I tillegg er noen banker spesialister på å tilby en viss type lån. Så trenger du et billig forbrukslån, trenger du en ekspert på forbrukslån. X-in finner ekspertene og lar deg velge fra øverste hylle, så du kan få et billig forbrukslån.

Få flere tilbud, samtidig

X-in sørger for at bankene konkurrer om deg, for å sikre deg de beste vilkårene. Dermed får du flere valgmuligheter og du kan velge det tilbudet på billig forbrukslån som passer deg best. Etter at du har valgt et av tilbudene, vil du raskt få pengene inn på kontoen. Noen opplever å få pengene inn på konto i løpet av et par timer.
Hurtig avgjørelse
Takket være X-in sitt svært innovative skjema, vil du få tips og råd om hvordan fylle ut lånesøknaden. Vi har lang erfaring når det kommer til å hjelpe folk å få lån og nå kan vi hjelpe deg! Et korrekt og godt utfyllt skjema gjøre det enklere for banken å gi deg et godt tilbud. Dermed kan banken ta en rask avgjørelse, og ikke minst, du får tilbud om et billig forbrukslån fra flere banker.
Om oss
Leads AS