Lån 5000 - 400.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
400.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Søknadskjemaet var enkelt å fylle ut og jeg fikk raskt tilbud fra flere banker. I løpet av en dag hadde jeg fått det beste forbrukslånet, helt tilpasset min økonomiske situasjon.
SignBeste forbrukslån

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Rentenivået

Bankene gjør en sikkerhetsvurdering, som inkluderer en vurdering av din økonomiske situasjon, din alder og andre faktorer. Det er noen forskjeller fra bank til bank hvordan de forskjellige faktorene vektlegges. Dette vet vi i X-in. Så vi kombinerer informasjonen fra deg med informasjonen vi har om banken for å finne beste forbrukslån for din situasjon. Dermed får du en god rente!

Flere tilbud

Bankene vet at du får tilbud fra flere og dermed blir det en viss konkurranse mellom bankene. Dette hjelper deg å få det beste forbrukslånet. I tillegg får du muligheten til å velge akkurat det tilbudet du føler er best for deg. Så du blir sittende i førersetet, hele tiden.
En velskrevet søknad
Det er viktig å få med all nødvendig informasjon når man skriver en lånesøknad. En god lånesøknad hjelper deg å få det beste forbrukslånet fordi du har inkludert all nødvendig informasjon. X-in stiller sin erfaring og ekspertise til din disposisjon gjennom å gi deg råd og veiledning mens du fyller ut søknadskjema.
Om oss
Leads AS