Lån 5000 - 200.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg gikk i minus hver eneste måned, grunnet de høye lånekostnadene. Så brukte jeg X-in sin utmerkede tjeneste og fikk flere tilbud på refinansiering av lån. Nå har jeg penger igjen hver eneste måned!
SignEffektiv refinansiering av lån gir bedre økonomisk kontroll

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Rentevariasjoner

Rentene endrer seg hele tiden. Etter en periode med lav rente får man ofte en periode hvor rentene stiger. Så man kan ha skikkelig uflaks og ende opp med et lån med høy rente. Da er det viktig med refinansiering av lån for å sikre at du alltid får den beste renten på markedet.

Sjekk konkurrentene

Refinansiering av lån er en perfekt mulighet til å sjekke hvordan lånemarkedet er. Kanskje er det en ny bank som er på vei til å etablere seg og dermed gi svært gode lånevilkår. Med X-in får du alltid tilbud fra flere, så du kan velge!
Få med alle opplysningene
Noen opplever det som svært vanskelig å skulle fylle ut låneskjema. Andre synes at å fylle ut skjema på nettet er uvant. X-in har mye erfaring når det kommer til å sikre at man får ja på en søknad. Denne ekspertisen får du tilgang til når du fyller ut vårt skjema om refinansiering av lån. Du får tips og råd, så dine sjanser til å få ”ja” på din søknad øker betraktelig.
Om oss
Leads AS