Lån 5000 - 200.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg hadde ikke tenkt over hvor dyrt kredittkortet mitt var. Så oppdaget jeg tjenesten til X-in og jeg sjekket refinansiering av kredittkort. Jeg ble overrasket og glad da resultatene viste at jeg faktisk kunne spare penger med en refinansiering.
SignRefinansiering av kredittkort uansett størrelse

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Kredittkortgjeld vokser fort

Rentene på et kredittkort er høyere enn ved vanlige lån. Grunnen til dette er enkel; aktører vet at det er en risiko for at de ikke får tilbake pengene. Så derfor må de ha ekstra sikkerhet. Heldigvis varierer det fra selskap til selskap i hvor stor grad de anser kredittkort for å være en risiko. Dette gjør at X-in ofte kan hjelpe deg å finnet et selskap for refinansiering av kredittkort med en lavere rente enn du har nå.

Gratis og uforpliktende

Bruker du X-in for å finne det beste tilbudet for refinansiering av kredittkort, får du tilbud fra flere aktører. Dette gir deg muligheten til å velge akkurat den som passer best for deg, helt fritt. For tjenesten fra X-in er helt gratis og du står helt fritt til å velge det kredittkortselskapet som passer deg best.
Alt på nett
X-in har mye erfaring med lånesøknader og derfor kan vi hjelpe deg å få et positivt svar på din søknad om refinansiering av kredittkort. I tillegg er alle bankene i vår database interessert i og på søken etter nye kunder, som øker sjansen for å få ja!