Lån 5000 - 200.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Med X-in fikk jeg et svært godt tilbud på refinansiering av gjeld, noe som hjalp meg ut av gjeldskrisen. Nå kan jeg sove godt om natten igjen!
SignRask og trygg refinansiering av gjeld

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Flere tilbydere på markedet

Det er i dag mange som tilbyr refinansiering av gjeld på nettet, noe som gir økt konkurranse. Dette kommer selvsagt deg som kunde til gode. Du får flere valgmuligheter og kan velge det tilbudet som gir deg de beste vilkårene. Som et ekstra pluss er bankene klar over at de er i konkurranse med hverandre. Dette gjør at de er mer generøse med hensyn til rentenivået og gebyrene.

Et lån – en rente

Mye av grunnen til at en gjeld vokser så ukontrollert er rentene. Ofte kommer det strafferenter på hvis man har glemt eller ikke klart, å betale alle avdragene. Har man da lån i flere banker får man forskjellige renter. Så en refinansiering av gjeld vil gi deg en rente og en bank å forhold deg til. Et samlet lån gir ofte en lavere rente i tillegg. En vinn-vinn situasjon.
Skriv en god søknad
Man må søke bankene om refinansiering av gjeld. En slik søknad kan enkelt fylles ut på nett, men det er viktig at den er godt skrevet. Dette kan X-in og du får helt gratis nyte godt av vår ekspertise. Vi gir deg tips mens du fyller ut skjemaet og derfor er det mer sannsynlig at du vil få ja på din søknad!
Om oss
Leads AS