Lån 5000 - 200.000
Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg trengte å pusse opp badet, men dette krevde at jeg gjorde noe med lånet mitt for å får råd. Så jeg prøvde X-in sin tjeneste for å finne den beste banken, med det beste tilbudet på refinansiering av boliglån. I dag har jeg et flott bad og en grei økonomisk hverdag.
SignRefinansiering av boliglån for å spare penger

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Markedet er i endring

Bankene operer med en flytende rente. Dette vil si at renten påvirkes både av din økonomiske situasjon, og finansmarkedets. I tillegg er det opp til selskapet hvor stor risiko de er villig til å ta. Dermed vil rentene hele tiden være i endring og X-in har oversikten. Det er dette som gjør at vi kan finne en god løsning på refinansiering av boliglån.

Effektivt og trygt

X-in finner flere banker som tilbyr refinansiering av boliglån. Så er det opp til deg å velge hvilket tilbud du mener passer best for deg. Tjenesten er gratis og vil spare deg for svært mye tid.
Send inn en elektronisk søknad
Du kan sende inn en elektronisk søknad om refinansiering av boliglån og X-in vil kunne hjelpe deg så du er sikret å få et positivt svar. Vi vet hva bankene ser etter og kan hjelpe deg å få med alle de relevante detaljene. Behandlingstiden er vanligvis kun på noen timer og du vil få et tilbud i innboksen din. Raskt og effektivt og ikke minst, trygt.
Om oss
Leads AS