Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg opplevde det som enkelt å søke om Skandiabanken kredittkort og prosessen føles helt trygg. Det er enkelt å holde styr på forbruket gjennom deres gode nettbank. I tillegg er dette kortet overraskende rimelig.
SignSkandiabanken kredittkort – billigst i test

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

En av de beste rentene på markedet

Kredittkort har generelt sett en høyere rente enn vanlige lån, slik som boliglån. Det er midlertidig forskjeller mellom kredittkort tilbydere i forhold til renten. Skandiabanken kredittkort har gjennomsnittlig en av de laveste rentene på markedet. Dermed kan du spare penger på å bruke dette kredittkortet istedenfor andre kredittkort.

Inkludert reiseforsikring

Reiseforsikring er inkludert når man har et Skandiabanken kredittkort, så lenge man betaler minst halvparten av reisekostnadene med dette kortet. I tillegg har Skandiabanken forhandlet frem gode avtaler med flere forskjellige butikker, restauranter og andre. Disse avtalene gir deg en viss prosent av kjøpesummen tilbake, rett inn på kontoen din.
Lett og enkelt
Man kan søke om Skandiabanken kredittkort uten å ha andre tjenester hos Skandiabanken. Så dette kortet kommer i tillegg til andre banktjenester. Dermed slipper du å styre med flytte kontoer eller gjøre andre endringer hos din banktilbyder.
Om oss
Om oss