Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Med en god rente og gode fordelsprogrammer er Norwegian kortet Norges beste kredittkort mener jeg. Takket være x-in fikk jeg sett på flere kredittkort og da var valget enkelt for meg. Takk for hjelpen x-in!
SignFinn Norges beste kredittkort

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Norges beste kredittkort for nordmenn

Svært mange av kredittkort tilbyderne er underavdelinger av utenlandske banker eller kredittkortselskaper. Derfor kan det være lurt å sjekke at det kredittkortet som påstås å være Norges beste kredittkort faktisk er tilpasset norske, økonomiske forhold. Dette gjelder på punkter som kredittgrense. Med et generelt høyt kredittnivå, er det lite poeng å ha et kort som har en lav kredittgrense. Så sjekk at kredittkortet har en grei kredittgrense og kan brukes i de fleste butikker i Norge.

Norges beste kredittkort har et bra fordelsprogram

Det er svært viktig med et godt fordels eller rabattprogram hvis man skal kunne kalle seg Norges beste kredittkort. Ettersom mange bruker kredittkort i alt fra dagligvarebutikker til reiser og oppussing, bør man få rabatter på en rekke forskjellige produkter. Så husk å sjekke hvilke butikker som er med i fordelsprogrammet til det kredittkortet du vurderer. Dette kan gi deg gode innsparinger.
Norges beste kredittkort er bankuavhengig
Selv om det ikke er noen felles kriterier på hva som er Norges beste kredittkort, er det mye som taler for at de beste kredittkortene er de som er bankuavhengige. For kredittkortselskaper som har sitt hovedfokus på kredittkort og kortidslån har ofte svært gode betingelser og vilkår. I tillegg er det klart at ved å være bankuavhengig har de tilgang til et mye større kundeutvalg. For det eneste kunden må gjøre er å si ja til en kredittkort avtale.
Relevante linker
Om oss