Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg mistet bagasjen på reise, men det var enkelt å få tingene erstattet takket være Mastercard reiseforsikring. Saksbehandlerne var hyggelige og prosessen var kjapp.
SignMastercard reiseforsikring - rimelig og praktisk

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Flere forskjeller å være oppmerksom på

I tillegg til å forsikre deg om at du får den beste Mastercard reiseforsikring, er det lurt å sjekke de andre brukerbetingelsene på det spesifikke Mastercard. Hvor mange rentefrie dager har det? Kan du få betalingsutsettelse og ikke minst, hvor høye er gebyrene?

Mulige rabatter og tilbud

Det er flere forskjellige rabatter og tilbud du kan få med et Mastercard, ved siden av Mastercard reiseforsikring. Dette inkluderer rabatter i forskjellige butikker, både på nett og fysiske butikker. Sjekk derfor alltid hva du får rabatt på så du er sikker på at det kortet du velger gir deg rabatt på de butikkene hvor du handler mest.
Enkelt å bruke
Siden du i dag kan bruke Mastercard i dagligvarebutikker, skobutikker og alle andre steder, er dette et svært allsidig kort. Når du betaler med dette kortet får du ikke bare tilgang til Mastercard reiseforsikring, men og eventuelle andre forsikringer. Dermed gir dette kortet deg svært mange fordeler.
Om oss
Leads AS