Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Kredittkort Norge. Kjøkkenet mitt var svært nedslitt etter mange års bruk. Jeg fikk bestilt og ikke minst installert mitt drømmekjøkken!
SignKredittkort Norge – mye å velge mellom

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Kredittkort renten

Et kredittkort har en høyere rente enn et vanlig lån. Når det er sagt, så er det flere forskjellige kredittkort med forskjellige renter og ikke minst gebyrer og avgifter. Dermed vil totalprisen variere sterkt. Derfor er det viktig å være nøye når man sjekker de forskjellige kredittkortvilkårene så du får det rimeligste kredittkortet i kategeorien kredittkort Norge, på markedet.

Tilbud fra flere kredittkortselskaper

X-in har flere kredittkortselskaper i sin database. Dette inkluderer både kredittkort avtaler tilknyttet spesifikke banker og bankuavhengige kredittkort. Du får oversikten over tilgjengelige kredittkort Norge og du kan velge helt fritt hvilke kredittkort avtale du ønsker å benytte deg av. Vår tjeneste er gratis og uforpliktende.
Gode råd - lettere å få ja
Vi kan hjelpe deg i gang med utfyllingsprosessen slik at sjansene for å få ja øker betraktelig. I tillegg kan vi hjelpe deg å finne de beste alternativene i kredittkort Norge som passer for akkurat din økonomiske situasjon.
Om oss
Leads AS