Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg endte opp med å velge et annet kredittkort enn det som gikk til topps i kredittkort best i test kåringen, men informasjonen i kåringen var svært nyttig.
SignKredittkort best i test er en myte

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Kredittkort best i test av aviser

Aviser har ofte flere tester av kredittkort og andre produkter. Testkriteriene er stort sett alltid ført opp på siden av selve teksten eller under. Dermed kan forbrukeren enkelt se hvilke kriterier som gjør at avisen eller bladet kårer et kredittkort til kredittkort best i test.

Unngå kredittkort best i test gjort av kredittselskaper

Det er selvsagt svært attraktivt å kunne vise til en undersøkelse som sier at akkurat det spesifikke kredittkortet er best i test. Derfor trekker ofte kredittkortselskaper frem tester hvor ”deres” kredittkort får tittelen kredittkort best i test. Husk da å sjekke datoen testen ble gjennomført og ikke minst, hvem som gjorde testen.
Kredittkort best i test er ofte en delt tittel
Tittelen ” kredittkort best i test” er stort sett en tittel som deles mellom flere forskjellige kredittkort. Dette fordi kredittkortene allerede er svært like hverandre. Så det kan være svært små forskjeller som skiller dem fra hverandre, noe som kan gjøre det vanskelig å utrope en klar vinner.
Relevante linker
Om oss