Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg fikk muligheten til å ta med meg hele min familie på en drømmereise til Syden takket være gebyrfri visa. Det var enkelt å søke om kortet og jeg slapp årsavgift og andre gebyrer. Anbefales.
SignGebyrfri Visa: mange fordeler uten gebyrer

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Tallenes tale

Gebyrfri Visa har inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og en maksimal kredittgrense på 100 000. Alle nye kunder begynner med en kredittgrense på 10 000 til 50 000 kr, så kan grensen økes avhengig av inntekt og betalingshistorikk. Renten på dette kredittkortet har ligget stabil lenge, men vil kunne variere med rentene på vanlige lån.

Rabatter og andre fordeler

Santander har forhandlet frem flere gode avtaler som alle som har gebyrfri visa får tilgang til. Dette inkluderer skokjøp, kleskjøp og ikke minst hotell overnattinger. Videre får du reise-og avbestillingsforsikring når du bruker dette kortet for å betale for minst halvparten av reisen. X-in anbefaler deg og å sjekke alle butikkene som gir deg kickback ved bruk av dette kortet.
Enkel administrasjon
Gebyrfri Visa kommer med en svært effektiv og ikke minst god kundeservice som er tilgjengelig døgnet rundt. Du velger selv hvordan du kontakter dem. Skulle du være så uheldig å miste pin-koden eller ha behov for en ny pin kode er dette gratis. I tillegg er det svært enkelt å sperre kortet om du skulle miste det eller det blir stjålet.
Om oss
Leads AS