Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Gebyrfri Visa Gold kan brukes akkurat som et vanlig Visa kort, men uten at man må betale en hel haug med gebyrer. Et naturlig valg for meg!
SignRimelig med Gebyrfri Visa Gold

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Ingen årsavgift, ingen gebyrer

Det er ofte mange gebyrer og renter tilknyttet et kredittkort. Både årsavgifter og gebyrer tilknyttet bruken av kredittkortet kan fort bli en del penger i måneden hvis du bruker kortet mye. Nettopp derfor bør man sjekke Gebyrfri Visa Gold som da ikke har noen gebyrer. Man kan fort spare mye penger årlig med et normalt bruk av dette kortet.

Gode rabatter

Gebyrfri Visa Gold er et populært kort og derfor har de kunnet forhandle frem gode rabatter og gode avtaler. Så nesten uansett hvor du liker å handle, vil du oppleve at du får mange fordeler med dette kortet. Prosenter og ikke minst kickback vil gjøre handelen enda bedre.
Bankuavhengig
Gebyrfri Visa Gold er bankuavhengig. Dette vil si at du ikke behøver å gjøre endringer i forhold til din vanlige banktilbyder og banktjeneste. Dette kortet kommer i tillegg til dine andre kort og i tillegg til din vanlige bankforbindelse. Det har sin egen nettbank og mobilbanksystem som man kan bruke for å holde kontrollen over forbruket.
Om oss
Om oss