Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg reiser mye i forbindelse med jobb og privat. Derfor passer Eurocard gold midt i blinken. Jeg kan enkelt administrere alt som har med kortet å gjøre rett på nett. I tillegg er jeg sikker at jeg alltid har penger tilgjengelig hvis noe uventet skulle skje.
SignEurocard gold - drivstoff og kreditt

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Nedbetalingsplaner

Eurocard gold er i praksis et forhåndsgodkjent lån. Dette betyr at du har en ubegrenset kreditt, men selvsagt vil rentene begynne å løpe når fakturaen kommer. Rentene er høyere enn for.eks. på et huslån. Dette oppveies ved at du kan lage en nedbetalingsplan som passer deg, ha en betalingsforsikring og annet som kan hjelpe deg hvis du får en økonomisk nedtur

Ekstra fordeler

Eurocard gold gir deg flere ekstra fordeler, inkludert tilgang til lounger når du er ute å reiser. Dette gjør det mer behagelig å reise. Du får og tilgang til å handle på Back2u portalen. Her finner du et stort utvalg produkter , gode rabatter og ikke minst, du får tilbake penger når du handler. I tillegg er det mange spennende butikker, hoteller, og andre reiser hvor du kan få ekstra gode rabatter med dette kortet.
Fiks alt på nettet
Dette kortet er enkelt å administrere, ettersom du kan gjøre alt på nettet. Du får tilgang til saldoen, sjekke rabatter og mye annet. Dette gir deg full kontroll over ditt Eurocard gold , uansett hvor i verden du er. Praktisk for de som er mye på reise.
Om oss
Leads AS