Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Da jeg søkte på Coop Mastercard og meldte meg inn i Coops kundeklubb, fikk jeg overraskende mange fordeler. Ikke bare fikk jeg god kreditt, men jeg fikk og mange spennende tilbud på andre typer varer.
SignCoop Mastercard gir kreditt og rabatt

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Økonomisk frihet med Mastercard

Mastercard gir en god økonomisk frihet ettersom det er et forhåndsgodkjent lån. Dette betyr at du kan låne penger, opptil kredittgrensen, uten å måtte søke om lån. Etter at Coop har gjort en kredittvurdering, vil du bli tilbudt en kredittgrense. Så står du fritt til å bruke Coop Mastercard opp til denne grensen, når som helst og hvor som helst. Betaler du regningen med engang du får den, har du faktiske et helt gratis lån.

Medlemskort og Mastercard

Coop Mastercard er både et vanlig Mastercard og et medlemskort hos Coop. Dermed får du 1% medlemsbonus og kjøpsrabatt. Dette gir deg ekstra gode kjøpsvilkår og kan hjelpe deg å spare penger.
Kjøpsbonuser
Man må være medlem av Coop for å kunne søke om Coop Mastercard. Det er gratis å melde seg inn, og medlemskapet gir deg kjøpsbonus og ikke minst rabatter. Så dette kortet kommer med flere gode fordeler.
Om oss
Om oss