Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg hadde ikke tenkt over hvor mange fordeler et Coop medlemskap kunne gi. Med Coop kredittkort får jeg rabatter og prosenter når jeg handler hos Coop. Jeg er overrasket over hvor mye penger dette blir til sammen!
SignCoop kredittkort – et alt i ett kort

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Rentefritt de første 52 dagene

Fordelen med kredittkort er at kunden ikke får renter før man bruker kreditten på kortet og kun hvis man ikke betaler regningen med engang det kommer. Så de første 52 dagene etter kjøpet er det ingen renter på summen du har brukt på Coop kredittkort.

Fungerer som et fordelskort og et kredittkort

Coop kredittkort fungerer som et fordelskort i alle Coop butikker. Dette betyr i praksis at du får rabatter på kjøp og i tillegg får du gode ekstra tilbud. Coop kjeden er kjent for sine gode kundefordeler.
Må være medlem av kundeklubben
Du må melde deg inn i Coop kundeklubben for å kunne få Coop kredittkort. Innmelding i kundeklubben er gratis og gir tilgang til gode rabatter. I tillegg har de egne medlemstilbud hvor man kan få kjøpe varer svært rimelig. Dette kan være varer som sekker, klær og annet. De kan enten bestilles over nett eller i butikken. Med andre ord, det er mange fordeler med å være medlem i Coop kundeklubben.
Om oss
Om oss