Lån 5000 - 200.000 Kr - Bruk pengene på hva du vil

5000kr
200.000kr
1 År
12 År
1

Fyll ut skjema

Divider
2

Finn beste banker

Divider
3

Velg tilbudene som passer deg best

User Jeg så på flere forskjellige Mastercard før jeg valgte 365 Mastercard. En av de viktigste grunnene til at jeg valgte akkurat dette kortet var de gode rabattene på drivstoff. Takket være dette kortet, har jeg fått kuttet i drivstoff utgiftene mine.
Sign365 Mastercard – et allsidig kort

 
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • Få lånetilbud fra flere banker
  • Velg det beste tilbudet
  • Få svar i løpet av 1-4 timer

Null i årsavgift

365 Mastercard har ingen årsavgift og ingen faste avgifter. Dette gjør kortet rimelig å bruke, uansett om man bruker det mye eller lite. I tillegg får du 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette gir deg i praksis et gratis, forhåndsgodkjent lån.

Rabatt på drivstoff

365 Mastercard gir brukeren muligheten til å få mange gode rabatter på en rekke forskjellige varer. Man får 81 øre per liter bensin på Esso stasjoner, 3.65 Cash back i en rekke butikker og rabatter på en rekke andre produkter.
Mobilbank
365 Mastercard har en egen mobilbank som gjør det enklere å sjekke forbruket og ikke minst betale regninger. Kortet er bankuavhengig, noe som betyr i praksis at du ikke behøver å gjøre noen endringer i dine vanlige banktjenester. Dette kortet er lett, enkelt og ikke minst helt trygt å bruke.
Om oss
Om oss